© All Rights Reserved.

Sunt sanse sa fi folosit, probabil, o cabina foto pana acum. S-ar putea fi folosit una la nunta celui mai bun prieten, sau la o conferință de afaceri. Este posibil să fi văzut o cabina foto într-un club de noapte, sau la ultimul festival de muzica la care ai fost. Astăzi le găsesti peste tot, dar oare au fost întotdeauna atat de comune?

În ceea ce privește tehnologia, am parcurs un drum lung din 1925, când a apărut prima cabina foto moderna. Pentru 25 de cenți puteai face și imprima 8 fotografii! A fost o invenție care cu adevărat a captivat pe toata lumea, chiar dacă dura aproximativ 10 minute pana finalizai intregul procesul si aveai fotografiile in mana. Este adevărat că am parcurs un drum lung, dar oare s-a făcut tot posibilul pentru a inova această idee originala, pentru secolul XXI? Sigur, cabinele foto de azi pot avea o calitate mai buna a fotografiilor și o imprimare mai rapidă, dar oare industria asta a venit într-adevăr cu ceva nou?

Cabinele foto pot fi gasite peste tot in zilele noastre, dar peste 99% din cele pe care le vedem azi sunt toate la fel. Mergi spre ea, o cutie dreptunghiulară, intoarsa spre tine care are undeva pe la 2 metrii inaltime, cu o umbrela si un blitz. Ajungi la ea, dai la o parte perdeaua uzată care ascunde spațiul din interior. Patru dintre prietenii dau navala în cabina cu tine, toți dornici de a prinde cea mai buna pozitie in poze. E cald acolo, pentru ca spatiul este mic iar voi sunteti multi, si va impingeti ca sa aveti toti loc in fotografie, stati cu capetele intoarse spre camera care are scos obiectivul printr-un decupaj din perete. Când ați terminat, iesiti toti putin transpirati din cabina și asteptati cu nerăbdare ca fotografiile sa fie imprimate. Fiecare fotografie are cel puțin o persoană care este parțial tăiat din cadru, dar asta e ok, deoarece este ceea ce vă așteptați sa fie – asteptarile nu sunt mari. Unii s-au miscat și apar neclari in poze, dar una peste alta a fost distractiv! Bagi fotografia în buzunarul hainei, deși in subconstient, tu știi că probabil acolo se va indoi si o sa ajunga oricum într-un sertar pe undeva odată ce ajungi acasă. La urma urmei, tu esti, cel mai probabil, singura persoană care o va mai vedea din nou.

Trebuie să existe o modalitate mai bună pentru a face asta…

La Simple Booth, ne-am dat seama că experiența cabinei foto ar putea fi mult, mult, mult mai buna. Cum ar fi dacă am putea avea toate distracția si emoția acestei experiențe, dar sa reusim sa scapam de partile urate? Sa inlaturam sentimentul de supra-aglomerare, de a fi inghesuiti într-o cutie. Sa inlaturam perdelele pline de praf pe care trebuie să le tragem înapoi, și cutiile depășite de parca ar fi de salubritate! Sa scapam de riscul de a ajunge la final cu o fotografie neclara sau prost decupata.
Pentru asta am conceput Simple Booth, un mod simplu de a experimenta cabina foto clasica, cu toate partile bune, dar fara nici una dintre cele urate.

Atunci când începi să gândesti în afara cutiei (literalmente), este uimitor cat de distractiv poate fi sa ai la dispozitie o cabina foto fara spatiu inchis. Pot fi folosite si fundalurile tradiționale desigur, dar ce zici despre fundalul natural cu orizontul in centru, un soare la apus, orasul sau un ring de dans plin de viata? Am descoperit că fotografiile devin infinit mai interesante atunci când fundalul are mișcare sau profunzime de camp. Atunci când nu ești constrâns la un cadru regizat, cerul este limita pentru modul în care puteți aranja cabina. Si toate astea in timp ce interactionezi cu o cabina foto care are opțiuni de personalizare aproape infinite.

Libertatea de creație nu este singura modalitate prin care am încercat să schimbam jocul cabinelor foto. Am crezut că, a face cabinele foto mai accesibile este crucial pentru a inova domeniul asta. Cabinele foto din zilele noastre pot lua cu ușurință o parte din timpul si bugetul pentru eveniment, si riscul de a se deteriora.. si asta doar in partea de transport si montare! Masinile mari trebuie să adauge costuri de transport, și un însoțitor este necesar să stea toată noaptea langa cabina foto. Noi am știut că trebuie să existe o modalitate mai simplă de a face lucrurile. De aceea am construit Simple Booth! Este nevoie de mai puțin de cinci minute pentru a o instala si customiza și nu este necesar de nici un însoțitor. Am creat o soluție care funcționează foarte bine de la petreceri de familie mici pana la evenimente corporate sau festivaluri, care sunt frecventate de mii de persoane. Cu legatura directa la denumirea noastra, suntem pe principiu ca trebuie sa facem lucrurile cat mai simplu. Lipsa de simplitate la cabinele foto de astăzi a fost exact problema pe care am reusit să o rezolvam cu cea mai modernă experiență fotografica de pe piata.
Rezultatele vorbesc de la sine, asa ca vă încurajăm să incercati experienta de care v-am scris mai sus. Si pentru a răspunde la întrebarea unora, si anume daca cabinele foto nu cumva sunt un lucru din trecut, depasit.. va raspund sincer ca nu, nu sunt. Sunt mult prea distractive!

Sperăm că pentru următorul eveniment sa ne luati în considerare si sa ne oferiti o șansă pentru a va dovedi cele scrise mai sus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *